Leholt.dk

Web-design

Jeg har lavet hjemmesider siden 1995-96, hvor de endnu var ret nemt at skrive HTML koder og få vist noget tekst og et billede på en webside. Min webside dengang blev
omtalt hos Teledanmark / Opasia i 1998.


I slutningen af 90'erne underviste jeg i HTML m.v. på Niels Brock (Kultorvet i Kbh.) og begyndte samtidigt af lære ASP Classic med databaseintegration på web. Jeg lavede en webshop omkring 2002 som solgte H.C. Andersen merchandise til hele verden - uden at det dog blev en indbringende 'shop'. Det var for tidligt i forhold til nethandel generelt.

Min færdigheder blev mest udfoldet i forbindelse med udlejning af Ødegården Boafall i Sverige og rekruttering af nye elever til Frederiksberg Hf -kursus via skolens webside.

I midten af 10'erne brugte jeg meget tid på SEO (Search Engine Optimization) - se Certifikat og SEO score for mine sider. Jeg har også SEO score for konkurrerende side under I did'nt do ;-)

Jeg har i alle årene håndkodet siderne i Notepad (!) og er formentlig den sidste i verden der gør det ;-) Mange bruger i dag Wordpress og Bootstrap med det resultat, at alle websider ser ens ud... hvis denne alligevel ligner de andre, er det jo fordi blot fordi jeg også pøver at følge de design og layout trends som er i tiden....så godt jeg nu kan ;-)

Siderne her anvender nye layout teknikker som CSS Flexbox og CSS Grid

SEO for this page

SEO score for this page by GTmetrix. Check out other pages..

Flash
my one and only

Mit første og eneste forsøg med Flash animation .. ! Jeg lavede det tilbage i 1997-98. Sjovt - men tidskrævende ..for mindre en ét min. animation :-) FLASH ANIMATION Hvis din browser ikke kan afspille Flash så
SE VIDEO HER