FrontPage

Sidst opdateret
26. februar 2005

 

Web-design med FrontPage

Windows HTML-editor FrontPage har i mange år været Windows bud på en web-editor for almindelige brugere, som ønskede at lave deres egen hjemmeside hurtigt og nemt og uden nødvendigvis at kunne HTML. 
 
Tidligere Versioner af FP

FrontPage har snart en lang historie og måske derfor også et lidt blakket omdømme. De første versioner af FrontPage - bl.a. FP98 - kunne ikke producere ren HTML kode - men indsatte et hav af FP-programkoder som gjorde kildekoden meget svær at læse, og ikke mindst at redigere.

Det er også baggrunden for at såvel seriøse amatører, som professio-nelle web-designere, ikke anvendte FrontPage. Jeg regner mig selv til den første gruppe,  og har belært af dårlige erfaringer fra tidligere , ikke anvendt FrontPage 98 til meget andet end siderne her. Jeg fandt at skulle jeg have kontrol over siderne layout etc , så lykkedes det ikke med FrontPage. Derfor brugte jeg - og gør det stadigt - Notepad!
 

Version 2000 Mens version 98 af FrontPage var meget problematisk at arbejde med , så blev det bedre med Windows 2000 versionen. Men forsat var det ikke uden problemer at anvende.
 
Version 2003 Dette web-site er oprindelig lavet med FrontPage 98 i forbindelse med nogle kurser jeg afholdt i web-design m. FrontPage. Nu har jeg imidlertid redigeret i noget af materialet med FrontPage 2003, og må indrømme at den nye version fungerer meget meget bedre end de tidligere versioner af FrontPage.  ja - jeg er måske lige ved at blive glad for programmet :-)
 
Materialet Ovenfor finder du mit gamle materiale til frontPage 98. Jeg har ikke opdateret materialet de sidste 4-5 år, og gør det heller ikke.

Derimod overvejer jeg at skrive noget nyt udfra mine positive erfariner med FrontPage 2003. Hvornår ..ved jeg ikke!

© Otto leholt

Til top af siden