Dynamisk HTML

Sidst opdateret
26. februar 2005

DHTML

DHTML - Dynamisk HTML 

Dynamisk HTML (DHTML) er en betegnelse der bruges når almindelig HTML-koder kombineres med nyere web-teknikker som Cascading StyleSheets (CSS) og JavaScripts .

På de følgende sider vil jeg dels introducere dig til Style Sheets ( på dansk kaldet 'typografiark). Stylesheets er idag den mest almindelige (og den bedste) måde at styre design og layout af websiden.

Jeg har taget lidt med om Javascripts - selvom det ikke er noget jeg ved specielt meget om. Javascript er små programkoder som du kan bruge til at tilføje dynamiske funktioner til websiden.
Du finder bl.a. et javascript som kan bruges til at lave en navigationsmenu som en seperat side , som derefter, v.hj.a. javascript kan inkluderes på de øvrige sider af dit website. Scriptet kan anbefales hvis du ikke vil anvende FrontPage Shared borders , eller du evt. slet ikke bruger FrontPage til at lave hjemmesider med.

 

Online ressourcer Der er ikke noget som er lettere - end at finde hjælp og vejledninger (Tutorials) på www om netop alle aspekter af web-design. Se derfor Link-siden for enkelte henvisninger til www om HTML, CSS og Javascripts mv.
  God fornøjelse ..;-)
 
© Otto leholt

Til top af siden