Hjem

ØDEGÅRDSFERIE I SKÅNE

Lej den svenske ødegård Boafall

 

Vi udlejer den den svenske ødegård både i weekender og ugebasis. Alle er velkommen, både familier, venner, veninder, virksomheder og kombinationer af disse.
Du kan her på siden læse mere om den svenske ødegård, hvordan man lejer den og meget mere.

Praktisk information

Den svenske ødegård Boafall ligger i natursmukke omgivelser omringet af bøgeskov. Du er skjult i skoven og kan ikke se naboer eller andre bebyggelser. Alligevcel er der kun 3,5 km til nærmeste supermarked.

Lej Svensk Ødegård

Billeder fra den svenske ødegård

 

BOOK eller LEJ

DIN ØDEGÅRDSFERIE HELE ÅRET

I kan hele året rundt leje en ødegårdsferie i Sverige. Der er mange forskelligarted aktiviteter i området omkring Boafall. Om vinteren kan I stå på ski i området, og om sommeren kan du gå ture i den fantastiske natur. Du kan endvidere spille golf, jage, fiske og meget mere.

Er du glad for åben himmel og er du glad for at kunne se stjernene om natten, så skal du prøve at booke en ødegårdsferie. Her får du tilfredsstilt sanserne.

 

Er du virksomhedsejer?

Tag medarbejderne med på ødegårdsferie

Der er mange gode grunde til at lave en firmatur til Sverige. Stadig flere vælger at leje en ødegård i Sverige med teambuilding for øje. Faciliteterne og omgivelserne på Boafall ødegård lægger i højeste grad op til at fokusere på teambuilding og oplevelser og med 24 sengepladser er det muligt for en mindre virksomhed eller en afdeling at indlogere alle under samme tag. Hvis formålet med opholdet er af anden karakter end teambuilding, er der indrettet et konferencerum til de mere forretningsrelaterede møder og diskussioner.